Ook dit jaar weer gratis bloemzaad voor bijen

Communicatie SDZ (HS) 23-02-2021 500 keer bekeken 0 reacties

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer gratis bloemzaad voor bijen te bestellen bij het Platform Stadslandbouw.

Red de bijen!

Heel voorzichtig nadert het voorjaar. Er breekt dus een tijd aan van zaaien en planten en van aandacht voor de natuur. Dat betekent ook aandacht voor onze bijen! Net als voorgaande jaren zal het Platform Stadslandbouw in het kader van het project “Bijenlinten”  van Samen Duurzaam Zeist, alle Zeistenaren de gelegenheid geven om bijenbloemenzaden te bestellen. Dankzij de “Beedeal” die de gemeente Zeist heeft gesloten, kan het Platform zorgen dat belangstellenden bijenbloemenzaden krijgen. Het gaat om mengsels met inheemse 1- en 2-jarige soorten en ook vaste planten. Mengsels met gras voor in het openbare groen (na toestemming van de gemeente!) en uiteraard ook zonder gras. Daarnaast zijn er voor bijzonder waardevolle natuurachtige locaties ook aparte mengsels beschikbaar.

Bestellen

Eind maart zal het Platform Stadslandbouw inventariseren wie dit jaar belangstelling heeft voor deze bijenbloemenzaden. Als je interesse hebt en nog niet eerder zo bijenbloemenzaden bestelt hebt, kun je je nu opgeven bij h.k.wierenga@freeler.nl.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen