Uw meningGeef uw waardering aan de kunstwerken

Kunst aan de Slotlaan

Op 2 plekken aan de Slotlaan gaan we kunstwerken plaatsen. Het gaat om de pleintjes bij de kruising van de Slotlaan met de Woudenbergseweg en met de Huydecoperweg. Hiervoor hebben drie kunstenaars elk twee schetsontwerpen gemaakt, die elk een verhaal vertellen. Wij zijn benieuwd welk schetsontwerp uw voorkeur heeft. Uw mening nemen wij graag mee bij de keuze!  

Welk schetsontwerp heeft uw voorkeur? U kon ons dat laten weten. Uw mening kon u delen tot en met woensdag 24 april!  

Waardering van de kunstwerken

Proces

Woensdag 27 maart zijn ondernemers en omwonenden van de Slotlaan en geïnteresseerde inwoners uit Zeist tijdens een inloopavond geïnformeerd over de kunstwerken aan de Slotlaan. Per schetsontwerp werd een toelichting gegeven door de kunst adviescommissie. Inwoners konden per schetsontwerp vragen stellen en feedback geven.

Vanaf woensdag 27 maart tot en met woensdag 24 april kon u via deze website online uw mening geven over de kunstwerken.

Na woensdag 24 april nemen wij alle op- en aanmerkingen mee in de uiteindelijke keuze voor één van de drie kunstenaars. De kunstenaar van het gekozen schetsontwerp gaat aan de slag om van het schetsontwerp een definitief ontwerp te maken. Uw opmerkingen die u heeft meegegeven, zijn voor de kunstenaar waardevol. Deze worden zorgvuldig bekeken en verwerkt in het uiteindelijke ontwerp. Het streven is om de kunstwerken eind 2024-begin 2025 te plaatsen en te onthullen. Uiteraard wordt u hierover op tijd geïnformeerd.

Locaties kunstwerken

pleintje bij kruising met de Huydecoperweg
pleintje bij de kruising met de Woudenbergseweg
 
 
 

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen