Duurzaam Café

Duurzaam Café

Derde woensdag van de maand: Duurzaam Café

Iedere derde woensdag van de maand* organiseert Samen Duurzaam Zeist een Duurzaam Café. Daar brengen we laagdrempelig een duurzaam thema voor het voetlicht. De avond is speciaal bedoeld voor Zeistenaren die iets meer willen weten, mee willen praten of zelf iets willen gaan doen aan duurzaamheid. De opzet van de avond is eenvoudig. Na een introductie starten we met een inspirerende inleider met concrete ervaring op het thema. Na ongeveer 20 minuten inleiding is er vervolgens alle ruimte voor vragen. We zorgen dat er ook altijd ervaringsdeskundigen bij aanwezig zijn. De avonden duren ongeveer anderhalf uur. De cafés vinden plaats in de sfeervolle leeszaal op de begane grond van de Bibliotheek, Markt 1 in Zeist.

Agenda

Met een klein team van enthousiaste mensen kiezen we de onderwerpen van de avonden en benaderen we betrokken en geïnformeerde inwoners uit Zeist en omstreken. Kijk voor het actuele programma van deze maand in de agenda. Heeft u ook een idee voor een onderwerp? Laat het ons weten via info@samenduurzaamzeist.nl.

Uitnodigingen voor volgende Duurzame Café's

Wil je uitnodigingen ontvangen voor de volgende Duurzame Café's? Abonneer je dan hier op onze uitnodigingen. Wij gebruiken deze aanmelding alleen voor de uitnodigingen voor deze activiteiten. Je kunt je op ieder moment onderaan de uitnodiging weer uitschrijven. 

* M.u.v. juli en augustus

Cookie-instellingen