Duurzame cadeaus geven

Hans Snel 06-07-2022
11133 keer bekeken 0 reacties

>>

Voor het laatst gecontroleerd op 11 januari 2024

Als je iemand een cadeau geeft, wil je zo goed mogelijk rekening houden met de wensen van die persoon. En liefst geef je een cadeau waar je zelf ook achter kunt staan. Een cadeaumoment is een uitstekende gelegenheid om een duurzame ontvanger echt blij te maken met een duurzame gift én om iemand die er nog niet zo bewust mee bezig is, meer bewust te maken van het feit dat duurzame cadeaus minstens zo leuk en mooi zijn om te krijgen. 

Op deze pagina verzamelen we tips voor de aanschaf van duurzame cadeau's, binnen de gemeente Zeist en daarbuiten:

  • Er is steeds meer prachtige duurzame kleding beschikbaar. Met de Sustainable Fashion Gift Card geef je de ontvanger de mogelijkheid om bij uiteenlopende duurzame kledingwinkels een aankoop te doen. 
  • Mileucentraal heeft een Groene Geefgids. HIer vind je ideeën voor milieuvriendelijke presentjes waar iedereen langer plezier aan beleeft. Ook handig voor je eigen verlanglijstje! https://www.milieucentraal.nl/bewust-winkelen/duurzaam-delen-en-geven/groene-geefgids/
  • Hoe belangrijk we duurzaamheid ook vinden, het geven (en krijgen) van níet nieuw gekochte cadeaus blijft ingewikkeld. Terwijl: de essentie van een cadeau is om iemand te laten zien dat je om diegene geeft. En daarvoor hoef je écht niet te consumeren. Met deze consuminder cadeautips van &MaatschapWij maak je de ontvanger én de Aarde blij.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen