Je spullen tweedehands kopen

Hans Snel 25-05-2022
13120 keer bekeken 0 reacties

>>

Voor het laatst bijgewerkt op 4 maart 2024

Tweedehands eerste keus

Tweedehands spullen leveren een flinke milieuwinst op. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur. Als je iets tweedehands koopt hoeft niets nieuws gemaakt te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval die nodig zijn om nieuwe spullen te maken. Ga je iets maar kort gebruiken, zoals babykleding? Of is het onverslijtbaar, zoals een partij tuintegels? Dan loont het zeker om het tweedehands aan te schaffen en het na gebruik weer door te verkopen. Steeds meer mensen nemen duurzaamheidscriteria mee bij de aankoop van producten en diensten. Het inrichten van je huis bijvoorbeeld met gebruikte goederen is al enige tijd ‘in’. Ook is tweedehands kleding steeds meer een trend. Het kiezen voor tweedehands is een slimme manier om jezelf en je huis aan te kleden met originele en vaak unieke spullen.

Online adressen

Online vind je tweedehands spullen op websites als Marktplaats, EbayCatawikiTweedehandskwaliteitgratisaftehalen en Vinted. Het loont om te zoeken naar het 'vraag en aanbod' in je omgeving want dan hoeven spullen niet van ver te komen. Er is veel 'vraag en aanbod' te vinden in buurtgroepen op Facebook en er zijn apps zoals Nextdoor. 

Fysieke winkels

Daarnaast kun je natuurlijk ook in echte winkels en markten naar spullen snuffelen. Bijvoorbeeld in een kringloopwinkel, bazaar, vintage kledingwinkel, antiekmarkt of vlooienmarkt. Je kunt ook zelf spullen verkopen die je niet meer gebruikt.

Adressen in Zeist

Kringloopwinkels

Tweedehands kleding

Overig

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen