Sortie 16Reacties op het forum

Overig

Mirte | Provincie Utrecht 19-06-2020 2 reacties

Heeft u vragen, ideeën, zorgen of opmerkingen over een onderwerp dat u niet goed kunt plaatsen bij de thema’s op de forumpagina? Dan kunt u uw punten hieronder kwijt.

2  reacties

Mirte | Provincie Utrecht 01-07-20 om 13:23

Hartelijk dank voor uw reacties tot nu toe! Het is tot en met 17 juli mogelijk te reageren via dit forum. We gebruiken uw suggesties, ideeën, zorgen en aandachtspunten om de gebiedsvisie definitief te maken. Er volgt te zijner tijd een document waarin we meer inhoudelijk reageren op uw inbreng en aangeven wat er met alle participatieopbrengst is gedaan. De planning is om de definitieve gebiedsvisie in het najaar te bespreken en vast te laten stellen door de gemeenteraad van Zeist.

H.C. Wiggers 24-06-20 om 16:05

Er worden nu heel veel woningen gebouw in Soesterberg en omgeving. Soesterberg gaat doorgroeien naar 10.000 inwoners en de Gemeente Zeist gaat weer tegen Soesterberg aanbouwen. Heel veel groen is reeds verdwenen of gaat verdwijnen. Als er toch gebouwd moet worden is volgens mij een aantal winkels zeer welkom. Nu wordt er heel veel met de auto gereisd naar Zeist, Soest en Amersfoort. Aangezien er geen groen meer is zal in de regio geen stikstof meer worden omgezet in zuurstof wat inhoud dat ook hier de luchtvervuiling toeslaat. Naar mijn idee is dit niet de intentie van goed beleid.

 

met vriendelijke groet

H.C. Wiggers

Soesterberg

Cookie-instellingen