De Deelbakfiets

Heb je ook wel eens iets groots te vervoeren, maar heb je geen beschikking over een auto? Of wil je liever een duurzamer vervoermiddel gebruiken? Leen dan een deelbakfiets! De bakfietsen zijn handig voor van alles: de wekelijkse boodschappen, vervoer van grof vuil naar het Recyclingstation, hulp bij verhuizen, je aankopen bij de Kringloop, enzovoort. En je hoeft niet sterk te zijn, want je wordt geholpen door de elektrische motor!

Nu nog gratis!
Tot 1 oktober 2018 is het lenen van een deelbakfiets gratis, daarna vragen we een kleine vergoeding. Uiteraard stellen we je dan van tevoren op de hoogte. Eerst aanmelden, dan lenen. Je kunt de bakfietsen pas reserveren en gebruiken ná aanmelding via deze site. En 1 tot 3 werkdagen later kun je dan vrolijk fietsen met je spullen, boodschappen, oude koelkast, enzovoort.

Leen hem via de Mobilock app
Je kunt de transportbakfietsen reserveren via een (gratis) app op je smartphone. Zodra je je hebt aangemeld, krijg je binnen enkele werkdagen een uitnodiging voor de app. De Mobilock app is gekoppeld aan de sloten. Met de app kun je, als je bij de bakfiets staat, het slot openen. Je hebt dan wel een smartphone nodig met internettoegang en gps.

Gebruik 
Hoe je de bakfiets kunt gebruiken met de trapondersteuning en hoe je het
slot kunt openen, staat uitgelegd op de bakfiets. De bakfiets kan tot ca. 100
kg belast worden, maar is niet geschikt voor personenvervoer! De bakfiets moet uiterlijk een half uur voor de sluitingstijd van de stallingslocatie
(zie spelregels) weer terug worden gebracht. 

De elektriche deelbakfiets. Foto: Anne-Marie Bergervoet

 

                                                                                                                  

 Wil je gebruik maken van de deelbakfiets, klik hier voor de SPELREGELS    

Wil je actief mee denken over de deelbak fiets? Meld je aan! AANMELDEN WERKGROEP
 

We zijn op zoek naar: 

  • nieuwe locaties
  • vrijwilligers
  • organisaties die een deelbakfiets willen sponsoren