Welk stapje heb jij gezet in de Week Zonder Afval?

Hans Snel 18-05-2022 17148 keer bekeken 2 reacties

Leven zonder afval. Is dat mogelijk? Helemaal zonder is flinke uitdaging, maar je kunt een heel eind komen. En het gaat net als het beklimmen van een hoge berg: stapje voor stapje. Onderweg niet vergeten om te genieten van het uitzicht en je mijlpalen te vieren. Estia Vonken, inwoner van Den Dolder en sinds 3,5 jaar actief bezig om haar afval terug te dringen zei het heel treffend: "de wereld is meer gebaat met miljoenen mensen die een beetje reduceren, dan één iemand die het perfect doet." Je vindt het interview met haar komende week in de Nieuwsbode. 

Laat ons hier weten welk stapje jij hebt gezet op weg naar minder afval. Het is leuk en zinvol om hier onze ervaringen te delen. 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Hans Snel

01-06-22 om 17:23

Ik heb deze week voor het eerst besteld bij Buurderij de Bloementuin in Den Dolder. Onder andere acht flessen perensap van een lokale fruitteler. De flessen kan ik retourneren. Die worden weer hergebruikt. 

Jelle

21-05-22 om 13:19

De meeste groenten en fruit koop ik zonder verpakking. Biologisch natuurlijk, liefst dynamisch. En ik heb oude plastic broodzakken in m'n tas voor als ik veel kleine dingen wel in een zak wil.

Cookie-instellingen