Samen Duurzaam Zeist organiseert Week van de Duurzaamheid

Hans Snel June 16, 2020 383 keer bekeken 0 comments

Van 10 tot en met 17 oktober 2020 vindt in Zeist de Week van de Duurzaamheid plaats. Samen Duurzaam Zeist biedt eigen initiatieven én andere organisaties die in Zeist actief zijn op het gebied van duurzaamheid een podium om bewoners te informeren, te boeien en te activeren.

Organisaties die een aantrekkelijke activiteit aanbieden met betrekking tot klimaat en energie, kringloopeconomie, natuur en landschap en een gezonde leefomgeving zijn welkom. Heb je interesse om te participeren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op. 

voor jong en oud

Er zijn zoveel initiatieven en organisaties op het gebied van duurzaamheid actief, dat het de moeite waard is om deze in een totaalprogramma aan bewoners te presenteren. Zo kunnen bewoners, jong en oud, kennis nemen van nieuwe activiteiten, zelf ervaringen opdoen, nieuwe ideeën inbrengen en zich oriënteren op de mogelijkheden om als vrijwilliger actief te worden.

van workshops tot filmvertoningen

De Week van de Duurzaamheid start met een openingsfestival op zaterdag 10 oktober, de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Tijdens dit festival vinden op één locatie allerlei activiteiten plaats. Als inwoner kun je je eigen programma samenstellen of rondstruinen op de coronaproof duurzame markt. De hele week zijn er overal in Zeist activiteiten, waaraan je kunt deelnemen. Van workshops tot filmvertoningen. Van presentaties tot pubquizen. Samen Duurzaam Zeist bundelt ze in één totaalprogramma. De Week wordt afgesloten met een Duurzaam Café op zaterdag 17 oktober voor alle participanten. 

SDZ denkt met jou mee over een aantrekkelijk programma

Samen Duurzaam Zeist nodigt initiatieven en organisaties, actief in Zeist, uit om zich bij interesse te melden, ook als de concrete invulling van de activiteit nog niet helder is. Samen Duurzaam Zeist denkt graag mee over een aantrekkelijk programma. Vul hier het belangstellings-formulier in en wij nemen contact met je op. 

 

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings