Fleur & Geur, duurzame cadeauwinkel

Fleur & Geur is al jaren een begrip in Zeist en omstreken. Een duurzame cadeauwinkel. Zij staan garant voor kwaliteit, deskundig persoonlijk advies en vakmanschap.

Duurzaamheid

Uitgangspunt is altijd de liefde voor de natuur, de rode draad door het gehele ondernemerschap.

  • Destijds als een van de weinige bloemisten al werkend met biologisch geteelde bloemen met het MPS keurmerk , waardoor er een kleine, maar belangrijke bijdrage geleverd kon worden aan een betere wereld.
  • Bij het (re)stylen van huizen is het gebruik en hergebruik van natuurlijke materialen altijd een van de kernwaarden van het advies.
  • De mooie hoogwaardige verf van L‘Authentique is een 100 % mineraal product. Deze eco-vriendelijke verf wordt duurzaam geproduceerd, wat inhoudt dat er zuinig omgegaan wordt met grondstoffen en dat er geen oplosmiddelen worden gebruikt in het productieproces. De verf op waterbasis is zeer omgevingsvriendelijk. Het wordt met de hand geproduceerd in een fabriek op eigen Hollandse bodem. Bekijk de stalen in de winkel!

Hergebruik

Zoals u hebt kunnen lezen staat bij Fleur & Geur respect voor mens, natuur en milieu hoog in het vaandel. In de woonwinkel proberen wij dan ook verantwoorde keuzes te maken bij de inkoop van onze producten.

Zo wordt bij onze heerlijke dames- en herenparfum niet onnodig geld uitgegeven aan dure flesjes of verpakkingsmaterialen (die u toch weer weg gooit!). In de winkel kunt u onze parfumflesjes ook weer komen NAVULLEN (vandaar TapParfum). Hiermee draagt ook u uw steentje bij aan het verminderen van de afvalstapel!

Daar gaat ons hart als natuurliefhebber natuurlijk sneller van kloppen! Kom gerust eens kijken en ruiken in de winkel.

Lat: 52.0873778
Long: 5.2398216

Een momentje...
Cookie-instellingen