Ecosia: bomen planten terwijl je op het internet surft

Lotte Vree April 01, 2020
1571 keer bekeken 0 comments

We zoeken allemaal naar een makkelijke manier om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Die heb ik gevonden, namelijk Ecosia.

Ecosia is een webbrowser, net als Google, waarmee jij bomen plant door zoekopdrachten in te vullen. Ecosia investeert hun inkomsten die ze krijgen door het plaatsen van advertenties namelijk in het planten van bomen in gebieden waar die het meeste nodig zijn. Zoals bijvoorbeeld de Amazone. 

Nu zul je vast denken; dat klinkt te goed om waar te zijn. Maar gelukkig niet. Want Ecosia heeft nu al bijna 89 miljoen bomen in de wereld geplant. En jij kunt dat getal nog hoger maken door iets te doen wat je op dagelijkse basis toch al minstens 10 keer doet. Informatie opzoeken op internet. Met 45 zoekopdrachten heb je al één boom geplant! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de app downloaden op je telefoon en/of Ecosia als webbrowser installeren op je laptop. 

NB : nog een extra steentje bijdragen aan het milieu? Tip Ecosia aan je vrienden of je collega’s en dan maken we samen de wereld iets groener. 

Images

Comment

Twitter

0  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Cookie settings