Week van de Duurzaamheid

Hans Snel 16-06-2020 1743 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-10-2020 om 00:00

Einde

18-10-2020 om 00:00

Ben je erbij?

Nog geen aanwezigheid doorgegeven.

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Een week vol activiteiten op het gebied van klimaat en energie, kringloopeconomie, natuur en landschap en een gezonde leefomgeving. Samen Duurzaam Zeist biedt initiatieven en organisaties die op deze terreinen actief zijn een podium om inwoners van Zeist te informeren, te boeien en te activeren.

De hele week zijn er overal in Zeist activiteiten, waaraan je kunt deelnemen. Van workshops tot filmvertoningen. Van presentaties tot pubquizen. Samen Duurzaam Zeist bundelt ze in één totaalprogramma.

De week wordt afgesloten met een Duurzaam Café op zaterdag 17 oktober voor alle organiserende deelnemers. Dat is van 15:00 - 17:00 uur. Zij ontvangen hiervoor begin oktober een uitnodiging.

Is jouw initiatief of organisatie actief op de hierboven genoemde gebieden? En heb je interesse om met één of meer activiteiten deel te nemen aan De Week van de Duurzaamheid. Vul dan dit interesse-formulier in en wij nemen contact met je op.

Weet je nu al dat jullie gaan deelnemen, dan kun je dit deelname-formulier gebruiken. 

Evenementen die bij ons vóór 21 september zijn aangeleverd, worden nog meegenomen in de agenda die in de Nieuwsbode verschijnt en in de programma-ladders die worden verspreid onder deelnemende locaties. 

Let op: het oorspronkelijk geplande openingsfestival op 10 oktober is afgelast in verband met corona. 

Banner Week van de Duurzaamheid 10 tot en met 17 oktober

 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen