Overig - pdf (12,8 MB)

1386 keer bekeken 2 comments

In de week van de Maaltijd van Zeist hebben we als raadsleden en ambtenaren honderden mooie, interessante, leuke en leerzame gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers. Hartelijk dank daarvoor! Alle ideeën zijn nu verzameld in een zogeheten ‘Receptenboek’. Tot woensdag 17 oktober 2018 was het mogelijk om het receptenboek aan te vullen met verbeteringen of nieuwe ideeën. Hieronder vind je de inhoud van de definitieve versie van het Receptenboek, opgeknipt in 11 thema’s.

Het Receptenboek (definitieve versie)

Het Receptenboek bestaat uit een inleiding en 11 thema's waaronder de verschillende ideeén zijn verdeeld:

 

Dit is het hoofdstuk Overig van het Receptenboek voor De Maaltijd van Zeist. In dit pdf document staan alle verzamelde ideeën over overige onderwerpen.

Reactiemogelijkheid gesloten

De reactie mogelijkheid is gesloten. Tussen 12 en 17 oktober was het mogelijk om nog te reageren op het 'concept Receptenboek'. Heb je toch nog een goed idee voor een goed leven in Zeist en wil je deze delen? Dan kun je je idee kwijt in het forum 'Deel jouw idee'. Let op: dit idee, wordt niet meer opgenomen in het Receptenboek, maar we spelen het door naar de afdelingen die zich met het onderwerp bezighouden. Van hen krijg je een reactie.

2  Comments

anoniem October 16, 2018

Beste Ruud,

Dank je wel voor het signaal dat wij jouw idee vergeten zijn op te nemen in het receptenboek. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, excuses daarvoor.

Ik heb je idee bij de organisatie van de Maaltijd neergelegd. Zij nemen jouw idee alsnog mee in de definitieve versie van het Receptenboek. Vanavond is er overigens nog een mogelijkheid om het receptenboek te bekijken en te bespreken tijdens een bijeenkomst met de gemeenteraad. Alle aanvullingen uit de bijeenkomst worden nog meegenomen in het definitieve receptenboek. Wellicht is dit ook een mooie kans voor je om je idee nogmaals aan te kaarten bij de aanwezigen.
Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de publiekshal van het gemeentehuis.

Groeten,
Nynke

Ruud Geus October 14, 2018

Zeer tot mijn spijt heb ik mijn idee hoewel dat was toegezegd niet teruggevonden in het receptenboek. Ik had het kort en krachtig geformuleerd en omdat het zowel met veiligheid, klimaat en leefbaarheid te maken heeft geplaatst onder OVERIGE.
Ik las ergens wel iets over Handhaven 30 km op Hobbemalaan, weet niet of dat een zeer slechte samenvatting van mijn opmerking is of een suggestie van iemand anders.
Over de bijeenkomst op 2 oktober van onze buurtvereniging waar ook 3 ambtenaren bij aanwezig waren en waar de resultaten van een enquete onder onze leden gepresenteerd werden en een presentatie over luchtkwaliteit werd gehouden heb ik ook niets terug gelezen (het opzetten van een netwerk om de luchtkwaliteit te meten is natuurlijk wel bij de gemeente bekend maar had wel even gemeld kunnen worden).
Kortom: het vergaren van ideeen is een prima idee, de opzet en vooral ook de verslaglegging kan zeker verbeterd worden, maar al doende leert men.
Ik ga er wel vanuit dat mijn ingestuurde idee integraal opgenomen gaat worden in het receptenboek.