Mobiliteit in beweging - pdf (1,4 MB)

1678 keer bekeken 4 comments

In de week van de Maaltijd van Zeist hebben we als raadsleden en ambtenaren honderden mooie, interessante, leuke en leerzame gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers. Hartelijk dank daarvoor! Alle ideeën zijn nu verzameld in een zogeheten ‘Receptenboek’. Tot woensdag 17 oktober 2018 was het mogelijk om het receptenboek aan te vullen met verbeteringen of nieuwe ideeën. Hieronder vind je de inhoud van de definitieve versie van het Receptenboek, opgeknipt in 11 thema’s.

Het Receptenboek (definitieve versie)

Het Receptenboek bestaat uit een inleiding en 11 thema's waaronder de verschillende ideeén zijn verdeeld:

 

Dit is het hoofdstuk Mobiliteit in beweging van het Receptenboek voor De Maaltijd van Zeist. In dit pdf document staan alle verzamelde ideeën over Mobiliteit in beweging.

Reactiemogelijkheid gesloten

De reactie mogelijkheid is gesloten. Tussen 12 en 17 oktober was het mogelijk om nog te reageren op het 'concept Receptenboek'. Heb je toch nog een goed idee voor een goed leven in Zeist en wil je deze delen? Dan kun je je idee kwijt in het forum 'Deel jouw idee'. Let op: dit idee, wordt niet meer opgenomen in het Receptenboek, maar we spelen het door naar de afdelingen die zich met het onderwerp bezighouden. Van hen krijg je een reactie.

4  Comments

anoniem October 18, 2018

Beste I. van Kuik,
Dank voor het delen van je wens voor een betere bereikbaarheid van het Beauforthuis met het openbaar vervoer. Ik heb je wens doorgegeven aan de organisatie van de Maaltijd. Zij nemen de wens mee in het Receptenboek.
Groeten,
Nynke

I. van Kuik October 17, 2018

Ook ik zou graag zien dat het Beauforthuis beter bereikbaar is met openbaar vervoer. Ik kan voorstellingen niet bezoeken door gebrek hieraan.

anoniem October 16, 2018

Beste Marjo,
Dank je wel voor je compliment en voor je nieuwe idee over een extra busverbinding naar het Beauforthuis! Ik heb je idee doorgegeven aan de organisatie van de Maaltijd. Zij nemen dit mee in het receptenboek. Vanavond is er overigens nog een mogelijkheid om het receptenboek te bekijken en te bespreken tijdens een bijeenkomst met de gemeenteraad. Wellicht is dit ook een mooie kans voor je om je tips te bespreken met de aanwezigen. Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de publiekshal van het gemeentehuis.

Groeten,

Nynke

Marjo Bartelds October 13, 2018

Wat is er geweldig werk verzet. Ik zie dat er een betere ov verbinding tussen Zeist en Austerlitz wordt bepleit. Zelf zou ik graag zien dat er een betere busverbinding met het Beauforthuis zou komen vanuit Zeist, zodat ik ook 's avonds eens naar een voorstelling kan gaan. Ik fiets niet meer en rijd in het donker geen auto.