Veilig thuis en op straat - pdf (904 kB)

1543 keer bekeken 2 comments

In de week van de Maaltijd van Zeist hebben we als raadsleden en ambtenaren honderden mooie, interessante, leuke en leerzame gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers. Hartelijk dank daarvoor! Alle ideeën zijn nu verzameld in een zogeheten ‘Receptenboek’. Tot woensdag 17 oktober 2018 was het mogelijk om het receptenboek aan te vullen met verbeteringen of nieuwe ideeën. Hieronder vind je de inhoud van de definitieve versie van het Receptenboek, opgeknipt in 11 thema’s.

Het Receptenboek (definitieve versie)

Het Receptenboek bestaat uit een inleiding en 11 thema's waaronder de verschillende ideeén zijn verdeeld:

 

Dit is het hoofdstuk Veilig thuis en op straat van het Receptenboek voor De Maaltijd van Zeist. In dit pdf document staan alle verzamelde ideeën over Veilig thuis en op straat.

Reactiemogelijkheid gesloten

De reactie mogelijkheid is gesloten. Tussen 12 en 17 oktober was het mogelijk om nog te reageren op het 'concept Receptenboek'. Heb je toch nog een goed idee voor een goed leven in Zeist en wil je deze delen? Dan kun je je idee kwijt in het forum 'Deel jouw idee'. Let op: dit idee, wordt niet meer opgenomen in het Receptenboek, maar we spelen het door naar de afdelingen die zich met het onderwerp bezighouden. Van hen krijg je een reactie.

2  Comments

anoniem October 18, 2018

Beste Arieanne,
Dank voor het doorgeven van je wens voor een verbod op vuurwerk, vanwege de overlast. Ik heb je wens doorgegeven aan de organisatie van de Maaltijd. Zij nemen jouw wens mee in het Receptenboek.
Groeten,
Nynke

Arieanne van Kalsbeek October 17, 2018

Graag toevoegen: verbod op vuurwerk. Gisteravond er al over gehad ,voor alle zekerheid nogmaals.
Argumenten : vuile lucht( fijnstof ,longpatienten komen niet buiten, dieren raken van slag, ongelukken met ogen,vingers, handen, waarschuwingen van medici. Voortschrijdend inzicht leert dat deze traditie niet kan, wil je tegemoet komen aan voorstanders dan op 1 plek in Zeist vuurwerk . Laten we vanuit onze visie dit verdedigen. Het is niet 2 voor 12 maar 1 min voor 12.
Gr Arieanne